Mënyra të pazakonshme shtendosjeje

Mënyra të pazakonshme shtendosjeje

Efektet e stresit në trupin tënd janë më të frikshme se të gjitha novelat e Stephen King të marra së bashku. Nëse ke filluar të ndihesh si një çajnik që lëshon zhurmën e tij fishkëlluese ndërkohë që uji zien, ke dhimbje të vazhdueshme koke, dhimbje gjoksi, presion të lartë të gjakut dhe pagjumësi- këto janë vetëm disa nga pasojat e stresit. Nëse e neglizhon, po e bën trupin tënd të humbasë rezistencën ndaj një sërë sëmundjesh të rrezikshme për jetën. Stresi është shkaktari dhe të gëlltisësh një pilulë për ta luftuar nuk mjafton. Por, çfarë mund të të ndihmojë vërtetë për të larguar stresin janë disa metoda krejt origjinale të renditura më poshtë.

Përgatitu të bësh pak zhurmë

Laji enët rregullisht

Kujdesu për ambientin përreth

Prandaj nëse të duket sikur duhet të kalojë një përjetësi derisa të afrojnë pushimet e ardhshme, thjesht lexo një libër ndërkohë që lan enët dhe më pas plas disa flluska të vogla plastike të mbushura me ajër ndërkohë që mban një lule në flokë!