Notice: wpdb::prepare u thirr pasaktësisht. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Për më tepër të dhëna, ju lutemi, shihni Diagnostikim në WordPress. (Ky mesazh qe shtuar te versioni 4.8.3.) in /home/capemorris/websites/tranquini_dev/wp-includes/functions.php on line 4192
. Një listë me këngë për në punë – TranQuini

Një listë me këngë për në punë

Vendet e hapura të punës nuk të lejojnë të kesh shumë privaci apo hapësirë. Thuajse gjatë gjithë kohës vëmendja jote tërhiqet nga kolegët që ecin vërdallë nëpër zyrë apo që mundohen të mbajnë të qeshurën tek shohin video gazmore në internet. Shpesh mënyra e vetme për të mbytur zhurmat shpërqendruese rreth e qark është vendosja e një palë kufjeve dhe zgjedhja e këngëve të duhura që të ndihmojnë të përqëndrohesh në punën tënde.

Studimet kanë treguar se muzika ndihmon në rritjen e produktivitetit dhe ngritjen e humorit, por çfarë muzike të dëgjosh dhe kur? Muzika klasike është ajo që rrit nivelin e inteligjencës të dëgjuesit- efekt ky i njohur ndryshe edhe si “Efekti Moxart”, ndërkohë që tingujt natyrorë janë ato që rrisin përqëndrimin dhe nivelin e përmbushjes. Gjithësesi ndonjëherë të dëgjosh tingujt thirrës të një balene nuk mund të të dhurojë aq kënaqësi sa të dhuron Mich dhe The Stones pas mbledhjes të së hënës në mëngjes.

Ne, tek Tranquini, e kuptojmë që në momente të ndryshme të ditës duam të dëgjojmë gjëra të ndryshme. Prandaj ne kemi krijuar lista të ndryshme me këngë që mund t’i dëgjosh gjatë momenteve të ndryshme në punë dhe ta përfundosh ditën e punës me sukses. Pavarësisht shijes tënde muzikore, të jesh i sigurtë se në listat tona do të gjesh patjetër diçka që do të të ndihmojë të heqësh stresin dhe rrisësh produktivitetin.

Rutina e mëngjesit

Java e punës nuk fillon në zyrë, por fillon me rutinën tënde të mëngjesit para se të arrish atje. Kjo listë do të të ndihmojë të përgatitesh mendërisht për çfarë të pret në punë.

Është koha për t’u përqëndruar

Tashmë ke arritur në zyrë dhe është koha të përqendrohesh dhe të vësh rregull. Ne mendojmë se pak muzikë klasike është ajo që të duhet për të arritur efektin e dëshiruar.

Takimi i madh

Pra, tani i ke vënë të gjitha punët në vijë dhe je thuajse gati për prezantimin e madh. Gjithçka të duhet tani është pak muzikë për t’u vendosur në mendësinë e duhur që të zotërosh sallën dhe ta bësh për vete atë klient të vyer.

Kriza e pasdites

Ato orët e rrezikshme të pasdrekës kanë mbërritur dhe t’i po ndihesh i përgjumur, por ke akoma punë për të bërë. Ajo çfarë të duhet është një dozë energjie për të kaluar me sukses mbasditen.

Muzikë për t’u ndjerë mirë

Dita thuajse ka përfunduar, ti i ke mbaruar të gjitha punët dhe ti po ndihesh mirë me veten. Të duhet pak muzikë e mirë për t’i bërë qejfin vetes dhe për ta mbyllur ditën siç duhet.

Ne besojmë se çfarëdo të sjellin ditët, pak muzikë mundet gjithmonë të të bëjë të ndihesh pozitiv, i përqendruar dhe pa stress- muzika dhe një Tranquini janë gjithçka të duhet.


Notice: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' in /home/capemorris/websites/tranquini_dev/wp-content/themes/twentyseventeen/blog_post.php on line 178
You may also like...

Notice: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' in /home/capemorris/websites/tranquini_dev/wp-content/themes/twentyseventeen/footer.php on line 164

Notice: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' in /home/capemorris/websites/tranquini_dev/wp-content/themes/twentyseventeen/footer.php on line 176