Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/capemorris/websites/tranquini_dev/wp-includes/functions.php on line 4192
. Actieve ontspanning met Nadia Chubarova – TranQuini

Actieve ontspanning met Nadia Chubarova

Muziek en dans kunnen mensen samenbrengen. Het natuurlijke ritme past goed bij de visie van Tranquini, de wereld helpen om positief te ontspannen. Nadia begon in 2014 met salsadansen en kwam erachter dat dans haar helpt te focussen. Door plezier te hebben op de dansvloer, blijft ze scherper op het werk. Wat Nadia het fijnste vindt, is dat ze kan ontspannen en mag vertrouwen op haar danspartner. Hij maakt de juiste bewegingen en zij mag volgen, zonder dat er wordt geoordeeld.

Na de les ben ik vaak lichamelijk uitgeput, maar mentaal gezien, voel ik me juist vrij en ontspannen. Ik kan met een rustig hoofd en hart van mijn avond genieten en neem dit frisse gevoel de volgende dag mee naar m’n werk. Deze state-of-mind helpt me vervolgens weer wanneer ik met mensen moet werken.

Nadia Chubarova, Chief People Officer

You may also like...

Notice: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' in /home/capemorris/websites/tranquini_dev/wp-content/themes/twentyseventeen/footer.php on line 164

Notice: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' in /home/capemorris/websites/tranquini_dev/wp-content/themes/twentyseventeen/footer.php on line 176