Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/capemorris/websites/tranquini_dev/wp-includes/functions.php on line 4192
. Actieve ontspanning met Christina Elisa Elsmann – TranQuini

Actieve ontspanning met Christina Elisa Elsmann

Een actieve levensstijl biedt een mens zoveel voordelen. Lichaamsbeweging is key wanneer het aankomt op gezondheid, balans, mentale gezondheid en scherpte, uithoudingsvermogen en ontspanning. Christina was altijd al actief en studeerde Sportwetenschappen. Ze houdt van fietsen, spinning, yoga en wandelen. Doordat ze elke dag naar haar werk fietst, blijft ze fit en gezond. Maar het geeft haar ook de ruimte en tijd om zich mentaal op de dag voor te bereiden. Ze werkt met waanzinnige teams van over de hele wereld die met andere mensen spreken over hoe zij zichzelf een positieve en ontspanning lifestyle kunnen aanmeten.

Ik benader mijn werkdag als een topatleet. Zo kan ik het beste omgaan met stress en opwinding. Ik geloof echt dat lichaamsbeweging onderdeel zou moeten worden van het dagelijks leven. Het brengt zoveel voordelen met zich mee.

Christina Elisa Elsmann, International Consumer Collection Manager

You may also like...

Notice: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' in /home/capemorris/websites/tranquini_dev/wp-content/themes/twentyseventeen/footer.php on line 164

Notice: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' in /home/capemorris/websites/tranquini_dev/wp-content/themes/twentyseventeen/footer.php on line 176