Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/capemorris/websites/tranquini_dev/wp-includes/functions.php on line 4192
. Actieve ontspanning met Ahmed Elafifi – TranQuini

Actieve ontspanning met Ahmed Elafifi

De wereld over reizen en partners en consumenten ontmoeten, vind ik ontzettend inspirerend. Maar het kan ook vermoeiend zijn.

Om de rust in mijn hoofd te bewaken, squash ik veel. Het is een hoge snelheidssport, lekker actief. Precies zoals de rest van mijn leven. Veertig minuten lang, denk ik nergens anders aan dan aan die squashbal. Wanneer ik vervolgens terug op kantoor ben, kan ik me weer volledig op Tranquini concentreren.

Ahmed Elafifi: Oprichter en Chef Ontspanning

You may also like...

Notice: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' in /home/capemorris/websites/tranquini_dev/wp-content/themes/twentyseventeen/footer.php on line 164

Notice: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' in /home/capemorris/websites/tranquini_dev/wp-content/themes/twentyseventeen/footer.php on line 176