Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/capemorris/websites/tranquini_dev/wp-includes/functions.php on line 4192
. DE SOUNTRACK VAN JE WERKDAG – TranQuini

DE SOUNTRACK VAN JE WERKDAG

Een open kantoorruimte, vaak niet de beste plek om te werken wanneer je vol focus aan een taak wilt werken of behoefte hebt aan wat privacy. Je aandacht wordt met regelmaat afgeleid door het verkeer van kantoor wandelaars, nonchalante bureau bezoekjes en collega’s die al giechelend achter hun beeldscherm zitten. Kattenfilmpjes, onweerstaanbaar. De beste manier om je even af te sluiten van al die geluiden en helemaal in werkgedachten te kunnen verzinken? Een koptelefoon op je hoofd en de juiste song in je oren.

Verschillende onderzoeken tonen aan dat muziek helpt bij het verbeteren van de productiviteit én je humeur. Maar waar moet je nou naar luisteren, en wanneer? Het blijkt dat klassieke muziek de intelligentie van haar luisteraars verhoogd – beter bekend als het Mozart Effect. Natuurgeluiden dragen bij aan je concentratie en aan je gevoel van voldoening. Maar hey, soms kan het gezang van walvissen gewoon niet tippen aan het bevredigende gevoel wat alleen Mick en The Stones je kunnen geven, zeker na een maandagochtend meeting.

Hier bij TranQuini snappen we dat verschillende mensen verschillende (muziek)wensen hebben. En elk deel van de dag kunnen vragen om een andere playlist. Dus hebben we een aantal lijstjes samengesteld die je door de werkdag heen helpen. Wat je muzieksmaak ook is, je gaat sowieso iets vinden om te ontstressen en je productiviteit een handje te helpen.

Ochtend Verkeer

De werkweek start niet op kantoor. De werkweek begint ’s ochtends in het verkeer. Als een atleet onderweg naar zijn grote wedstrijd. Met deze playlist kun je je mentaal voorbereiden op de dag die komen gaat. Of in elk geval om je af te kunnen sluiten van die ene gek tegenover je in de metro.

Tijd voor Focus

Aangekomen op kantoor is het tijd om de focus knop aan te zetten en je werk op orde te krijgen. We denken dat wat klassieke muziek precies de juiste noten raakt om jezelf ‘aan’ te zetten.

Belangrijke Meeting

Je werk is gedaan, je bent bijna klaar voor die grote presentatie. Het enige wat je nog nodig hebt is de juiste powersong om je in de gewenste gemoedstoestand te brengen. Jij gaat schitteren in de meeting room en haalt die gewilde klant sowieso binnen.

De Middag Dip

De after-lunch dip ligt op de loer, je voelt je al wat slaperig. Maar er ligt nog genoeg werk te doen. Een energie boost is alles wat je nodig hebt om ook de rest van de dag te kunnen knallen.

Goed Gevoel

De werkdag nadert zijn einde. Jij hebt een hoop gedaan en je voelt je verdomd goed over alles. Voeg daar een lekkere soundtrack aan toe en je hebt alle ingrediënten om je dag geweldig af te sluiten.

Wij weten het zeker, wat de dag ook brengt, muziek helpt je om positief, gefocust en relaxed te blijven. Dat, en een blikje TranQuini natuurlijk. 


Notice: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' in /home/capemorris/websites/tranquini_dev/wp-content/themes/twentyseventeen/blog_post.php on line 178
You may also like...

Notice: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' in /home/capemorris/websites/tranquini_dev/wp-content/themes/twentyseventeen/footer.php on line 164

Notice: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' in /home/capemorris/websites/tranquini_dev/wp-content/themes/twentyseventeen/footer.php on line 176