Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/capemorris/websites/tranquini_dev/wp-includes/functions.php on line 4192
. Get off the grid – TranQuini

Get off the grid

Meer en meer mensen keren onze moderne 9 tot 5 mentaliteit de rug toe. De keuze om “off the grid” (letterlijk: van de landkaart af) te gaan leven gaat eigenlijk over terug gaan naar een simpeler leven; meer beleven en minder materiële zorgen. Een goed voorbeeld is het verhaal van Noelle Hancock.

In 2010 woonde Noelle Hancock in de East Village op Manhattan. Ze werkte als journalist en verdiende bijna een ton per jaar. Je zou denken dat ze de American Dream had waargemaakt.

Maar de snelheid van het leven in New York is krankzinnig, competitief – moordend zelfs. Je voelt je al snel de spreekwoordelijke hamster in de molen. Hancock ontdekte dat ze in die hectiek geen tijd kon vinden om vrienden of familie te zien of zelf een relatie te hebben; ondanks een populatie van meer dan 4 miljoen mensen op het eiland, voelde ze zich steeds eenzaam.

Ze hoorde zichzelf herhaaldelijk hardop zeggen: “ik heb een vakantie nodig.” Maar toen herinnerde ze zich dat ze ergens gelezen had dat als je steeds denkt dat je een vakantie nodig hebt, je misschien eigenlijk gewoon een nieuw leven nodig hebt.

Natuurlijk, haar vrienden en familie (de mensen die ze al maanden niet gezien had) dachten dat ze gek was geworden; Haar moeder protesteerde: “Je kunt niet zomaar verhuizen naar een plek waar je nog niet eens geweest bent!”.

Maar ze bleef resoluut en zes weken later stapte ze van de veerpont in Cruz Bay, de centrale dorpje op St. John. Binnen een paar dagen vond ze een plek om te werken en een baan bij de lokale ijscobar.

“Maar, maar…je hebt aan Yale gestudeerd!” sputterde haar moeder tegen.

Het lijkt er op dat positief, gelukkig en gezond zijn eigenlijk alles is dat je nodig hebt. Misschien heeft Noelle het echte antwoord gevonden op wat een positief leven leiden kan inhouden.


Notice: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' in /home/capemorris/websites/tranquini_dev/wp-content/themes/twentyseventeen/blog_post.php on line 178
You may also like...

Notice: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' in /home/capemorris/websites/tranquini_dev/wp-content/themes/twentyseventeen/footer.php on line 164

Notice: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' in /home/capemorris/websites/tranquini_dev/wp-content/themes/twentyseventeen/footer.php on line 176