Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/capemorris/websites/tranquini_dev/wp-includes/functions.php on line 4192
. Ik denk dat ik het kan, ik weet dat ik het kan, ik kan het – TranQuini

Ik denk dat ik het kan, ik weet dat ik het kan, ik kan het

Vast in de file? Geen melk meer in huis? Moeite om door de bomen het bos te zien? Het is makkelijk om je focus te verliezen door de alledaagse beslommeringen en irritaties. Soms is het goed om op dat soort momenten even stil te staan bij de positieve dingen in het leven. Door je eigen gedachtes een positieve draai te geven bepalen we ons eigen geluk. Wanneer we het gevoel hebben volledige controle te hebben lijkt alles haalbaar.

Wij hebben vijf simpele methoden bedacht om jou te helpen positiever in het leven te staan.

Stop met jezelf te meten aan anderen. Jaloers zijn op het succes van anderen gaat jou echt niet verder brengen. Focus op wat je wel hebt en wat je aan het doen bent en je zult merken dat je positiever over jezelf gaat denken. Je stopt namelijk je energie in het gene wat je hebt en daardoor krijg je het gevoel dat je de controle hebt.

Falen is niet per se iets negatiefs.

Vallen gaat gepaard met opstaan. Michael Jordan zei ooit: “Ik heb meer dan 9000 keer gemist, 300 partijen verloren en 26 keer heb ik mijn team teleurgesteld op een cruciaal moment. Keer op keer heb ik gefaald in mijn leven. Dat is wat mij zo ver heeft gebracht in mijn carrière.”

Doe alsof.

Ook al voel je je misschien niet zo positief, kalm of zelverzekerd, doe dan toch alsof. Na een tijdje zul je merken dat je dit ook werkelijk zo zal voelen!

Leef in het hier en nu.

Denk niet al te vaak aan de toekomst. Dit zorgt vaak voor zorgen en onrust. Wat je op dit moment doet is vaak belangrijker dat wat je hebt gedaan of wat je van plan bent in de toekomst.

Toon waardering.

Realiseer je hoe goed je het eigenlijk hebt. Op die manier kun je gemakkelijker negatieve, frustrerende gedachten veranderen in positievere gedachtes.

Denk dus aan positieve dingen en je zult merken dat leuke dingen op je pad zullen komen. 


Notice: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' in /home/capemorris/websites/tranquini_dev/wp-content/themes/twentyseventeen/blog_post.php on line 178
You may also like...

Notice: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' in /home/capemorris/websites/tranquini_dev/wp-content/themes/twentyseventeen/footer.php on line 164

Notice: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' in /home/capemorris/websites/tranquini_dev/wp-content/themes/twentyseventeen/footer.php on line 176